طرز تهیه دسر ژله بستنی رولی در ۵ دقیقه ویژه ماه رمضان

طرز تهیه دسر ژله بستنی رولی در ۵ دقیقه:

مواد لازم:
ژله: یک بسته
آب داغ: یک لیوان سر خالی
بستنی وانیلی: ۱/۲ لیوان

طرز تهیه:
ابتدا پودر ژله با طعم و رنگ دلخواه را، در یک ظرف بریزید و آب داغ را به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید تا پودر ژله کاملاُ حل شود.

سپس آن را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا محلول ژله کاملاَ شفاف شود. سپس بستنی را داخل مایع ژله بریزید و به‌‏آرامی کمی هم بزنید، در حدی که بستنی آب شود.

ظرف مستطیلی شکل را انتخاب کنید و با سلیفون کف ظرف را بپوشانید. سپس مواد را داخل آن ریخته و به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد کاملاَ سفت شود.

مواد را از یخچال خارج کنید و بصورت نوارهای باریک برش دهید. هر نوار را به آرامی لول کنید.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *